Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008


Αποφάσισα και εγώ, μετά από σχεδόν ένα χρόνο αποχής από τα ουσιώδη δρώμενα του ιστολογίου μας, να γράψω ένα άρθρο στο οποίο θα παραθέσω τραγούδια που κάνουν μνεία, με διάφορα μέσα, στον καιρό! Στην προσπάθεια συλλογής των κομματιών είχα την τιμή να έχω αρωγό τον Alex, ο οποίος με βοήθησε με το παραπάνω και μπορώ να εκφράσω πως αυτός έβγαλε την περισσότερη δουλειά! Πάμε στο θέμα μας τώρα:

7 σχόλια:

Luthien Tinuviel είπε...

Υπεροχο! Η Θετικη διαπρεπει και στον γραπτο λογο! Εισαι νομιζω η ζωντανη αποδειξη!!!!! Και τα τραγουδια ολα εξαιρετικα κομματια! Μπραβο. Πολυ καλη δουλεια!

anthi είπε...

...η πρώτη σκέψη όταν είδα την εικόνα: φαίνεται ότι είναι ένας δρόμος που παίρνει κάποιον μακριά μέσα στο ψιλόβροχο, και μετά βλέπεις τους ανθρώπους να έρχονται προς το μέρος σου. Και με τα τραγούδια έτσι μάλλον είναι, αρχικά νομίζεις πως σε ταξιδεύουν και ευνοούν την απομόνωση, αλλά τελικά μας φέρνουν πιο κοντά στους άλλους ανθρώπους και στον εαυτό μας...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!θα συμφωνήσω με την Ελένη.Και η εικόνα και το κείμενο αλλά ΚΑΙ τα τραγούδια είναι καταπληκτικά.Τα σέβη μου!

b@nny! είπε...

Είναι καταπληκτικό...οταν το βλεπεις σε διαπερνα μια εσθηση μαγειας του καιρου...ειναι τελεια pic...bravo...

porfurogennhtos είπε...

Ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια αλλά τα περισσότερα τραγούδια τα έχει βρει ο Alex, εγώ μόνο τα ελληνικά πρόσθεσα. Βασικά, η νύχτα αποτελεί την πηγή έμπνευσης μου(το έγραψα αργά), αρκεί να μην νυστάζω βέβαια!

Helen είπε...

Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπος έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά στο σύνολο του άρθρου!!! Και η εικόνα και τα τραγούδια που έχετε επιλέξει ειναι φανταστικά !!! Και όντως σε εμπνέει η νύχτα! Bravo!!!

AleX είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.