Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Εδιμβούργο by james and katerina!



Στο προηγούμενο άρθρο μας σας δώσαμε μια γεύση από το Λονδίνο και τον καιρό του.Μέσα στην 7-μερη επίσκεψη μας μία μέρα ήταν αφιερωμένη στο Εδιμβούργο,πρωτεύουσα της Σκωτίας.Περιττό να σας πούμε ότι η κατάσταση εκεί ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή στο Λονδινο.Είχε ηλιοφάνεια και κατά καιρούς συννεφιά χωρίς βροχή μόνο που την ώρα της αναχώρησης μας ο καιρός στο Εδιμβούργο στεναχωρήθηκε και οι πρώτες στάλες βροχής δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους.Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η θερμοκρασία κυμαινόταν γύρω στους 18-20°C με ελαφρό αεράκι.Για όσους τυχερούς το επισκεφθούν ένα πουλόβερ δεν θα είναι υπερβολή παρά το ότι μιλάμε για Αύγουστο μήνα.Ελπίζουμε η επόμενη επίσκεψη μας να είναι χειμώνα ώστε να σας δώσουμε και την χειμωνιάτικη άποψη της πρωτεύουσας των Σκώτων!
Περιμένουμε τα comments σας για τις φωτογραφίες οι οποίες είναι σε εξισου σε καλή ανάλυση με αυτές του Λονδίνου!(photos by jamEs!)

9 σχόλια:

Helen είπε...

Οι εικόνες ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΕΣ και το άρθρο σας γεμάτο αναμνήσεις για όσους πήγαν στη πρωτεύουσα των Σκώτων, αλλά και με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για όσους θέλουν να γνωρίσουν το Εδιμβούργο.... Μια γεύση την παίρνουν στα σίγουρα!!!! Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά!!!!!

Luthien Tinuviel είπε...

Οι φωτογραφιες ειναι μαγικες......Αν δεν καταφερω να παω UK να μην με λενε.....Luthien! Συνεχισε να ανεβαζεις τετοιες φωτογραφιες και να τις συνοδευεις με αυτα τα τελεια αρθρα!!! GREAT JOB!

Ανώνυμος είπε...

Kala e,dn exw logia...Kai oi foto kai to ar8ro einai super!!!Dn xreiazetai na pw tpt allo...H douleia sas milaei apo moni ts!Congratulations guys!Keep trying...!

Unknown είπε...

Τι μου θυμήσατε βρε παιδιά ! Πολύ ωραία περάσαμε τότε αν και μας έκοψε το κρύο ! Το άρθρο πολύ ωραίο όπως, επίσης και οι φωτογραφίες ! Congratulations και απο εμένα !

Ανώνυμος είπε...

efxaristw guys.naste kala!ektimw pl t kala sas logia k fetos 8 maste mia pl kali meteo omada.afta t 2 itan t ar8ra mas gia t uk.8 eimai sudoma pisw m kainurio ar8ro gia EE!

Ανώνυμος είπε...

οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές, καταπληντικές... και ο βλογ σας πάρα πολύ ενδιαφέρον... Σκέφτομαι ότι θα διαβάσω το βλογ σας για να βελτίωσω τα ελληνικά μου

Ανώνυμος είπε...

nice Article !
But why not a one concerning Greece ??
Anyway , I liked the article cause it's different than the other ones . Mpravo Mpravo
MidoZeus Τυνησία

anthi είπε...

Hi, long distance friends! What a lovely surprise to have your comments! It is a positive feedback for us and a motivation to know that there is more people over there (Tunisia and ???)... Thank you : )

Ανώνυμος είπε...

great jobs guys! i'm reaaaaaaaaaaaaally jeallous of u! guess u had the time of ur lives there! waiting 4 more photos!