Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Λονδίνο και καιρός...... by james and katerina!



Όλοι μας έχουμε ακούσει για το περίεργο και ερωτεύσιμο καιρό του Λονδίνου.Σ'αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια εικόνα.Όταν βρεθείς στο Λονδίνο επιβάλλεται αδιάβροχο και ομπρέλα!!!Από δικές μας όμορφες αναμνήσεις από το δεύτερο ταξίδι μας θα σας δώσουμε το παλμό του Λονδίνου.Με το που βγαίνουμε απο το αεροδρόμιο η πρώτη γεύση ήταν αυτή της
(όξινης) βροχής.Κατακαλόκαιρο,Αύγουστος μήνας, και έμεις παπιά(Ειδίκα η Κατερίνα!!!!!).Η υπόλοιπη μέρα κύλησε ομαλά χωρίς βροχή αλλά με ένα πέπλο ομίχλης να καλύπτει από το Big Ben μέχρι το Greenwich.Οι επόμενες μέρες κύλησαν παρόμοια με εμάς να μπαίνουμε σε οποιόδηποτε υπόστεγο και μνημείο βλέπαμε για να γλυτώσουμε!Μη συνηθισμένοι σε αυτό το καιρό όλοι αρπάξαμε ένα κρύωμα.Το βραδάκι στο κέντρο του Λόνδίνου η ζακέτα ήταν must με τη θερμοκρασία να βρίσκεται γύρω στους 20°C.Ανάμεσα στις βροχερές μέρες παρεμβαλλόνταν και μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας.Μην γελιέστε σπάνιο και σύντομο φαινόμενο διάρκειας 1-2 ωρών και με αφόρητη υγρασία που σε έκανε να ιδρώνεις.Πηγαίνοντας βορειότερα συναντάμε το καθόλα μαγευτικό Εδιμβούργο στο οποίο ο ήλιος δεν έδωσε καθόλου σημασία αλλά το κρύο δεν το λησμόνησε.Αυτά από το Νησι των Κελτών το οποίο αξίζει να επισκεφθείτε με βαρύ ρουχισμό!(Σημειωτέον οτι η πρώτη μας επίσκεψη ήταν μέσα στις 15 μέρες που το Λονδίνο είχε ηλιοφάνεια γιαυτό και δεν έχουμε κατι το αξιοσημείωτο για την πρώτη επισκεψη)
Πατήστε πάνω στις εικόνες και δείτε αυτές σε πολύ καλή ανάλυση.
Περιμένουμε τα comments σας!
(photos by james!)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια!Τελικα βγηκε φοβερο το αρθρο σου Δημητρη...Ποιητικο οφειλω να ομολογησω!Μας ταξιδευει στο μαγευτικο Λονδινο και μας δινει μια πρωτη γευση για τον καιρο που επικρατει εκει!Και φυσικα μας μεταδιδει τις απιστευτες εμπειριες σας κατα τη διαρκεια αυτου του ταξιδιου σας και μας κανει να θελουμε να το επισκευτουμε κι εμεις!Τελικα ειχε δικιο η Luthien Tinuviel.To εχεις κολλησει για τα καλα το μικροβιο του blogista!Περιμενω ομως και τις σχετικες φωτο οπως μας υποσχεθηκες!Φυσικα τα θερμα μου συγχαρητηρια και στην καταπληκτικα βοηθο σου,την Κατερινα!Μπραβο παιδες συνεχιστε ετσι!

Luthien Tinuviel είπε...

Το αρθρο σου ειναι απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Με προκαλει να αφησω τα παντα και να παω στο Λονδινο για ενα μηνα. Συνεχισε να γραφεις τετοια αρθρα, they kick asses!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολυ παιδιά!Θα ανεβάσω και φωτογραφία τώρα.Είναι γνωστή η τρέλα μας με την Κατερίνα για UK.Ελπίζω να το κάνουμε όλοι μαζί αυτο το ταξίδι!!!!!!!!!(΄Οσες φορές και να παει κανείς δεν το βαριέται)

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να την ειχαμε αυτη τη δυνατοτητα!Ας ελπισουμε ομως οτι ενα ταξιδακι τουλαχιστον θα το κανουμε...!

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους αυτες οι φωτο απ την Αγγλια!!!Δυο μερες τις περιμενω...Τελικα ομως αξιζε τον κοπο!Ειναι φοβερες!!!!!Ειδικα η δευτερη....ειναι ολα τα λεφτα!!!!!Μπραβο james!!!!Α...εχω βρει κι αλλα τραγουδακια.Αν ενδιαφερεσαι πες μου...

Unknown είπε...

Συμφωνώ με τον james ότι UK είναι αξέχαστο! Τέλειο το άρθρο όπως και οι φωτογραφίες, αλλά θα προτιμούσα και μία με το Big Ben ! Congratulations και πάλι !

Ανώνυμος είπε...

wow james good job keep going man;)

Ανώνυμος είπε...

Hey James! I'm sara from Italy! how are u? Anyway it's a very beautiful article! I love London! and the pic are fantastic! continue to do your better and u can became a journalist!!!
many kiss
SARA = )

anthi είπε...

Hi Minos and Sara! Nice to have your comments in our blog! Thank you for contacting us and sharing your opinion, yes, the students are doing a great job and we all enjoy it : )

Helen είπε...

London, London, London και πάλι LONDON!!!!
Τι ωραία που ήταν βρε παιδιά.... Πότε θα ξανάπαμε;
xxx