Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

αλλαγή προγραμματισμού....

Καλημέρα! Για να μην μπερδευόμαστε ας πούμε μερικά πράγματα για τη δράση μας στο υπόλοιπο 2008. Κάθε δεύτερη εβδομάδα θα συναντιόμαστε και ενδιαμέσως θα βρισκόμαστε online και θα ανταλλάσσουμε απόψεις και τη δουλειά μας μέσω διαδικτύου.

Οι επόμενες συναντήσεις μας (live και online):

- 3
0 Νοεμβρίου το σχολείο θα είναι εξεταστικό κέντρο για τον ΑΣΕΠ οπότε δε μπορούμε να συναντηθούμε γιατί τελικά χρειάζονται επιτηρητές και θα πρέπει να πάμε κι εμείς. Λέμε λοιπόν να κάνουμε τη δοκιμή για το chat και για να μπούμε στην πλατφόρμα αλληλεπίδρασης για την οποία θα σας στείλω τότε πρόσκληση. Στο msn αρχικά που το ξέρετε όλοι, 19.00-21.00 μέχρι στιγμής, την Κυριακή. Να έχετε κατεβάσει στους υπολογιστές σας τις φωτογραφίες με τα σύννεφα που έχετε τραβήξει.

-7 Δεκεμβρίου, θα πάμε (99% σίγουρο) στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, 11.00-13.00.
-14 Δεκεμβρίου θα ξαναβρεθούμε στο σχολείο ,11 με 1, και θα ολοκληρώσουμε τις ενότητες που έχουμε ξεκινήσει. Δηλαδή το powerpoint με τα νέφη, τις αδιαβατικές μεταβολές στη ζωή μας, και ό,τι άλλο ... επίσης να ετοιμαστούμε για μετρήσεις θερμοκρασιών και υετού τώρα που έχουμε αλλαγή του καιρού.
- 21 Δεκεμβρίου, Χριστουγεννιάτικη συνάντηση (έκπληξη!).[1]

Προσθήκες:
[1] την έκπληξη ακόμη δεν την έχω σκεφτεί...ή μάλλον έχω μερικές ιδέες...αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας, στείλτε προσωπικό email αν σκεφτείτε κάτι ή τα λέμε και στο σχολείο με τον παραδοσιακό τρόπο: στο διάλειμμα : )

Τελικά, επειδή όσα παιδιά ζήτησαν να γίνεται το πρόγραμμα 12-2 ΔΕΝ έρχονται τακτικά, η ώρα της συνάντησης θα ξαναγίνει 11-1 που βολεύει τους υπόλοιπους που έρχονται ...

Επίσης έχω καλά νέα... μιλάω ήδη με καινούργια σχολεία από Ρουμανία, Πολωνία και Φιλανδία, ώστε να έχετε επικοινωνία με νέους από τις χώρες αυτές , να δουλέψετε σε μικτές ομάδες αλλά και να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες μέσω email και της πλατφόρμας.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα κ.Ανθη!Πολυ ωραιο και πολυ χρησιμο το αρθρο σας!Μακαρι να παμε στο μουσειο Φυσικης Ιστοριας...Θα περασουμε τελεια...!!!Και να βαζουμε μπροστα και για καμια εκδρομουλα...!

Ανώνυμος είπε...

Κατατοπιστικο το άρθρο σας κα Ανθί.Να γράψω για την αλλαγη?:D:D

Helen είπε...

Εγώ θα πω καλησπέρα βέβαια γιατί είναι αργά...όντως , θα συμφωνήσω με τα παιδιά, ενημερωτικό και σαφές το άρθρο σας κ.Ανθη και πάρα πολυ χρήσιμο για να ξερουμε και τι θα κανουμε... και έχουμε και πολλά να κανουμε!!! Ανυπομονώ για την Χριστουγεννιάτικη συνάντιση-έκπληξη!!!